Leírás
Összetevők: mangó püré, cukor, víz, citromlé(sűrítményből)
Javasolt hígítási arány: 1:6
Tartósítószert nem tartalmaz, felbontás után hűtőben tárolja és 2 héten belül fogyassza el!
Tárolás: száraz, hűvös helyen.
Használat előtt felrázandó.
Felhasználási tipp – mangószörpös granita (gyümölcsös jégkristály desszert Szicíliából):
Keverj össze vizet, egy kevés frissen facsart citromlevet és Mayer Mangószörpöt, majd öntsd egy lapos tálba, és tedd a fagyasztóba. Kb. félóránként kapard át villával, hogy jeges, kristályos állagú legyen. Néhány óra múlva elkészül a házi mangó granita – egy olasz ihletésű jeges desszert, ami nem túl édes, mégis hűsítő és különleges.
Tálald pohárban friss mentával, akár egy kis chilipehellyel megszórva, ha szereted az egzotikus-pikáns kombókat!
Mayer Mangószörp – egzotikum, ahogy a természet adja.