Leírás
Összetevők: feketeribizli, cukor, víz, citromlé(sűrítményből)
Keverj egy evőkanál feketeribizli szörpöt natúr joghurtba, majd édesítsd egy kevés mézzel. A tetejére szórj friss bogyós gyümölcsöket (például ribizlit, áfonyát), és egy marék granolát. Egy egyszerű, de elegáns desszert, amely tökéletes reggelire vagy édességként bármely napszakban!
Javasolt hígítási arány: 1:6
Tartósítószert nem tartalmaz, felbontás után hűtőben tárolja és 2 héten belül fogyassza el!
Tárolás: száraz, hűvös helyen.
Használat előtt felrázandó.
Felhasználási tipp – feketeribizlis-mézes joghurt desszertként:
Tudd meg, mi rejlik a feketeribizli különleges ízében – a Mayer Feketeribizli Szörp minden kortya egy kis természetes varázslat.