Leírás
A CSIRKEMELLEN TÚL
A négy elemi fűszerkeverék egyike: a LEVEGŐ. Légies, könnyed, zöldfűszeres keverék szárnyas húsokhoz. Gyors csirkemell, vagy egy méretes kacsa a családi asztalra? Hagyd szárnyalni a fantáziád és próbáld ki mindenféle ételben.
Kézműves, Magyar, Adalékanyag mentes
Összetevők: fűszerpaprika, majoranna, borsikafű, rozmaring, vöröshagyma granulátum, fokhagyma granulátum, kurkuma, feketebors, koriander, kakukkfű
A termék mustármagot is csomagoló üzemben készült!
Receptajánló
Zöldfűszeres-citromos csirkecomb sütőtökkel
Hozzávalók (2–3 adaghoz):
-
4 alsó vagy felső csirkecomb
-
1 evőkanál SZELEK SZÁRNYÁN fűszerkeverék (Fűszeres Lány)
-
1 evőkanál olívaolaj
-
fél citrom leve és héja
-
300 g sütőtök felkockázva
-
1 fej lilahagyma cikkekre vágva
-
só, bors ízlés szerint
Elkészítés:
-
A csirkecombokat dörzsöld be a fűszerkeverékkel, citromlével és olívaolajjal.
-
Helyezd sütőtálba, köré szórd a sütőtököt és a lilahagymát.
-
Locsold meg az egészet még egy kevés olajjal, majd 180 °C-on süsd lefedve 35 percig, végül 10-15 percig fedő nélkül, míg megpirul.
-
Tálalás előtt reszelj rá egy kevés citromhéjat a frissesség kedvéért.