Leírás
A PAPRIKÁN TÚL
Magyar ételbe Magyaros Fűszersót! Ha rántotthús volt a jeled az oviban, ha karikás ostorral metszed a szőlőt, de akkor is ha nem, imádni fogod.
Nyugodtan használhatod minden paprikás magyar kajába, pörkölt, gulyás, halászlé mind tökéletes lesz vele. Ha túróba kevered körözöttet kapsz, de mehet tejfölbe, joghurtba salátaöntetként vagy mascarponéba keverve házi magyaros vajkrém lesz az eredmény. Húsokhoz, grill ételekhez, pácolásra is jó szívvel ajánljuk. Az egyik legsokoldalúbb fűszerkeverék, ízvilága kellemes emlékeket fog ébreszteni a gyerekkorodból.
Na de nézzük mitől is olyan jellegzetes a magyar konyhaművészet?
Tusor András Gasztronómia című alapművében ezeket a kritériumokat fogalmazta meg:
- a sertészsír, a vöröshagyma és a fűszerpaprika együttes használata
- a sertéshús és sertészsír domináns alkalmazása
- a tejföl nagymértékű felhasználása
- sajátos ételkészítési módok (pörköltalap készítés, pirítva párolás, rántással sűrítés)
- sajátos fűszerezési eljárások
- magas szénhidrát tartalmú köretek és főzelékek fogyasztása
Kézműves, Magyar, Adalékanyag mentes
Magyaros fűszersó összetevők: himalája só, fűszerpaprika, fokhagyma granulátum, fekete bors, fűszerkömény, petrezselyem, majoranna, kakukkfű
A termék zellert, mustármagot és szezámmagot is csomagoló üzemben készült!