Fermentált saláták és zöldségkrémek

A szendvicskrémeink, salátáink alapját biztosító hüvelyesek és a savanyúságaink összetevői Lactobacillus starter kulturával irányítottan erjesztettek. A fermentálás során a hasznos baktériumok lebontják azokat a növényi összetevőket, amelyeket nehezen emésztünk meg, például a puffadást okozó szénhidrátokat. Ezáltal az emésztés könnyebbé válik 
és elkerülhetjük a kellemetlen érzéseket.

A fermentált zöldségek egyesítik a rostok, vitaminok és antioxidánsok előnyeit, ami élettanilag nagyon hasznos. 
A rostok segítik az emésztést, a vitaminok és antioxidánsok pedig támogatják az immunrendszert, segítenek 
a szervezet gyulladásainak csökkentésében.

Rendezés:

Pikáns hummusz 220g

2.850 Ft
Kívánságlistára teszem

Fermentált cékla-zeller saláta 290g

2.150 Ft
Kívánságlistára teszem

Fermentált fűszeres lilakáposzta 290g

2.150 Ft
Kívánságlistára teszem

Citromos hummusz 220g

2.850 Ft
Kívánságlistára teszem

Orosz céklakrém 220g

2.850 Ft
Kívánságlistára teszem

Fermentált tavaszi kimchi 290g

2.190 Ft
Kívánságlistára teszem

Sült paprikás lencsekrém 220g

2.850 Ft
Kívánságlistára teszem

Fermentált citromos-gyömbéres répa 290g

2.150 Ft
Kívánságlistára teszem

Fermentált erdei babsaláta 290g

2.150 Ft
Kívánságlistára teszem

Fermentált pinkbab saláta 290g

2.150 Ft
Kívánságlistára teszem

Gombás tarkabab krém 220g

2.750 Ft
Kívánságlistára teszem