Leírás
Gyöngybab saláta, mely bohókás színét a lilahagymának köszönheti. Kellemesen savanykás íze az irányított fermentáció következtében jön létre, melyet a friss rozmaring kitűnően egészít ki.
Hagyományosabb ízvilágú savanyúság. Roppanós texturája miatt kiváló salátákba, például burgonya salátába, vagy vegyes zöldsalátába.
A fermentáció miatt könnyebb a hüvelyeseket megemészteni, a tápanyagok felszívódása is javul.
A fermentált zöldségek természetes módon támogatják az emésztést és erősítik az immunrendszert. A probiotikumokban gazdag, savanyított zöldségek segítenek a bélflóra egyensúlyának fenntartásában, miközben tele vannak vitaminokkal és ásványi anyagokkal. A rendszeres fogyasztásuk hozzájárulhat a bélrendszer egészségéhez, javíthatja a tápanyagok felszívódását és növelheti az energiaszintet. Élvezze a friss és ínycsiklandó ízeket, miközben jót tesz a testének!
Összetevők: bab, lilahagyma, só, rozmaring, bors
Minőségét megőrzi: Bontatlan csomagolásban, napfénytől védve, hűvös helyen tárolva a címkén jelzett időpontig (nap, hónap, év). Felbontás után hűtőben tárolja és 5 napon belül fogyassza el.
Átlagos tápérték 100 g termékben
- Energia
- 536 kJ / 127 kcal
- Zsír
- 0,4 g
- amelyből telített zsírsavak
- 0,1 g
- Szénhidrát
- 17,7 g
- amelyből cukrok
- 0,7 g
- Rost
- 6,3 g
- Fehérje
- 8,7 g
- Só
- 0,7 g