Leírás
Gyömbéres, kakukkfüves, fokhagymás, narancsos ízkavalkád, mely kitűnően passzol grill ételekhez, szendvicsekhez, sós palacsintához.
A lila káposzta 36 féle antocianint tartalmaz, melyek védenek a rák bizonyos fajtái, gyulladások, cukorbetegség és a bakteriális fertőzések ellen. Kálium, kalcium, foszfor, vas, jód, kén, valamint A-, B-, C- vitamin tartalma is magas. Így erősíti az immunrendszert, részt vesz a sejtek védelmében és regenerációjában. Segíti a máj méregtelenítését, enyhíti a gyulladást, és mindenféle gyomor- és emésztési problémára jó hatással van.
A fermentált zöldségek természetes módon támogatják az emésztést és erősítik az immunrendszert. A probiotikumokban gazdag, savanyított zöldségek segítenek a bélflóra egyensúlyának fenntartásában, miközben tele vannak vitaminokkal és ásványi anyagokkal. A rendszeres fogyasztásuk hozzájárulhat a bélrendszer egészségéhez, javíthatja a tápanyagok felszívódását és növelheti az energiaszintet. Élvezze a friss és ínycsiklandó ízeket, miközben jót tesz a testének!
Összetevők: lila káposzta, zeller*, répa, fehér káposzta, lilahagyma, fokhagyma, só, gyömbér, fűszerek, bio narancshéj
*allergén összetevők
Minőségét megőrzi: Bontatlan csomagolásban, napfénytől védve, hűvös helyen tárolva a címkén jelzett időpontig (nap, hónap, év). Felbontás után hűtőben tárolja és 5 napon belül fogyassza el.
Átlagos tápérték 100 g termékben
- Energia
- 184 kJ / 44 kcal
- Zsír
- 0,3 g
- amelyből telített zsírsavak
- 0,1 g
- Szénhidrát
- 7,9 g
- amelyből cukrok
- 3,7 g
- Rost
- 2,5 g
- Fehérje
- 1,5 g
- Só
- 2,6 g