Fermentált fűszeres lilakáposzta 290g
2.150 Ft
Menny.:db

Fermentált fűszeres lilakáposzta 290g

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: ZABOLA FIRMA
Szállítási díj: 2.490 Ft
Várható szállítás: 2025. július 01.
2.150 Ft
Menny.:db
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás

Gyömbéres, kakukkfüves, fokhagymás, narancsos ízkavalkád, mely kitűnően passzol grill ételekhez, szendvicsekhez, sós palacsintához.

A lila káposzta 36 féle antocianint tartalmaz, melyek védenek a rák bizonyos fajtái, gyulladások, cukorbetegség és a bakteriális fertőzések ellen. Kálium, kalcium, foszfor, vas, jód, kén, valamint A-, B-, C- vitamin tartalma is magas. Így erősíti az immunrendszert, részt vesz a sejtek védelmében és regenerációjában. Segíti a máj méregtelenítését, enyhíti a gyulladást, és mindenféle gyomor- és emésztési problémára jó hatással van.

A fermentált zöldségek természetes módon támogatják az emésztést és erősítik az immunrendszert. A probiotikumokban gazdag, savanyított zöldségek segítenek a bélflóra egyensúlyának fenntartásában, miközben tele vannak vitaminokkal és ásványi anyagokkal. A rendszeres fogyasztásuk hozzájárulhat a bélrendszer egészségéhez, javíthatja a tápanyagok felszívódását és növelheti az energiaszintet. Élvezze a friss és ínycsiklandó ízeket, miközben jót tesz a testének!

Összetevők: lila káposzta, zeller*, répa, fehér káposzta, lilahagyma, fokhagyma, só, gyömbér, fűszerek, bio narancshéj

*allergén összetevők

Minőségét megőrzi: Bontatlan csomagolásban, napfénytől védve, hűvös helyen tárolva a címkén jelzett időpontig (nap, hónap, év). Felbontás után hűtőben tárolja és 5 napon belül fogyassza el.

Átlagos tápérték 100 g termékben

Energia
184 kJ / 44 kcal
Zsír
0,3 g
amelyből telített zsírsavak
0,1 g
Szénhidrát
7,9 g
amelyből cukrok
3,7 g
Rost
2,5 g
Fehérje
1,5 g
2,6 g
 


Receptajánló

 

Pirított édesburgonyás tál fermentált lilakáposztával és fűszeres tahini öntettel

Hozzávalók (2 adaghoz):

2 közepes édesburgonya

2 evőkanál olívaolaj

Só, bors, őrölt kömény ízlés szerint

4 evőkanál Fermentált fűszeres lilakáposzta

2 evőkanál natúr joghurt vagy növényi alternatíva

1 evőkanál tahini

1 gerezd fokhagyma, reszelve

Pár csepp citromlé

Elkészítés:

Az édesburgonyát hámozd meg, kockázd fel, forgasd össze az olívaolajjal, sóval, borssal, kevés köménnyel, majd süsd 200 °C-on 25-30 percig, amíg kívül ropogós, belül krémes lesz.

Közben keverd össze a joghurtot, tahinit, fokhagymát és citromlevet egy sima, selymes öntetté.

A sült édesburgonyát tedd tálba, kanalazz rá a fermentált lilakáposztából, majd locsold meg a tahinis szósszal.

Ez a színes, tápláló tál remekül ötvözi a selymes, sós, savanykás és édeskés ízeket – tökéletes könnyű ebédnek vagy vacsorának.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kapcsolódó termékek

Pikáns hummusz 220g

2.850 Ft
Kívánságlistára teszem

Citromos hummusz 220g

2.850 Ft
Kívánságlistára teszem

Fermentált citromos-gyömbéres répa 290g

2.150 Ft
Kívánságlistára teszem